A KARATE SZÖVETSÉG DÍJAZTA 2019. ÉV LEGJOBBJAITDátum: 2020-02-22

2019-ben a legeredményesebb magyar karatés az UTE sportolója,Tadissi Yves Martial


2020. február 20-án az Aréna Hotelben tartotta a 2019-es évértékelőjét a Magyar Karate Szakszövetség. A díjazottak között számos UTE-s sportoló és edző is ott lehetett. Tadissi Yves Martial 2019-es redményei alapján pedig a legeredményesebb magyar karatés lett 2019-ben.

Tahon Róbert Hecker Balázs

A díjazottak között volt az UTE vezető edzője, számos eredményes sportoló, így Tadissi Yves Martial trénere Hecker Balázs is.

Bogi- Tahon Róbert JPG

Az UTE versenyzői közül díjat kaptak az SKI Shotokan Világbajnokság aranyérmes csapatának tagjai: Bihari Boglárka, Klacsán Kinga, valamint a Goju EB aranyérmesei, Vajda Lilien és Hidasi Tibor is.

Az évértékelőn a résztvevők stratégiailag fontos szerződéseket is aláírtak. A Magyar Karate Szakszövetség és a Klebersberg Központ együttműködési megállapodást kötött a karate sportág testnevelés órák keretében oktatásáról.

Vajda Lili

Klacsán Kinga

Hidasi Tibor

Az évértékelőn a résztvevők stratégiailag fontos szerződéseket is aláírtak. A Magyar Karate Szakszövetség és a Klebersberg Központ együttműködési megállapodást kötött a karate sportág testnevelés órák keretében oktatásáról. Négy szervezet, az MKSZ mellett a Testnevelési Egyetem, a Magyar Diáksport Szövetség, és a Honvédelmi Sportszövetség a testnevelő tanárok továbbképzésről írt alá szerződést. A cél, hogy a karate és annak oktatása iránt érdeklődő testnevelők megfelelő felkészítést kaphassanak

DSC_2561

GRATULÁLUNK VERSENYZŐINKNEK ÉS A FELKÉSZÍTŐ MESTEREKNEK!

HAJRÁ LILÁK!