ELRAJTOLT A 2021-ES VERSENYSZEZONDátum: 2021-01-18

Az UTE karatésainak teljesítménye az összesített ponttábla élére juttatta csapatunkat!


A Hayashi Magyar WKF Karate Liga második fordulójával kezdetét vette a 2021-es magyarországi karatés versenyidény. Az UTE judo csarnokában január 16-17-én rendezett kétnapos viadalon 30 egyesület 300 versenyzője vett részt. Tatamira lépett a tokiói olimpiai részvételre pályázó felnőtt válogatott sportolók többsége is.

A versenyt Dr. Mészáros János, az MKSZ elnöke Dr. Tahon Róbert főtitkár társaságában nyitotta meg.

dr- Tahon Róbert

 A felnőtt válogatott keret tagjai és az olimpiai kvalifikációs versenyekre készülők közül többen is eredményesen kezdték a szezont, köztük kumitében Hárspataki Gábor (MTK) és Molnár Dániel (UTE), katában pedig Nagy Botond (UTE) és Sterck Laura (MTK) is megnyerte a maga kategóriáját.
 
Nagy Botond
 
 A vasárnapi napon a 14 éven aluli korosztályok küzdelmei zajlottak. A liga forduló élőben is követhető volt a SamanSport Youtube csatornáján és a twitch-en is követhető volt.
A versenyt - Falusi Márton, az MKSZ versenyszervező bizottsága vezetőjének irányításával - a Karate Világszövetség, a WKF covid szabályzata, illetve a Magyar Karate Szakszövetség járványvédelemmel kapcsolatos előírásai szerint bonyolították le.
Liga 2
 
Tábla
#HAJRÁLILÁK