FONTOS INFORMÁCIÓ!Dátum: 2020-03-16

A COVID 19 koronavírus elleni intézkedéskről


Kedves Sportolóink! Kedves Szülők!

Mint a napokban szinte mindenki, mi is óráról órára, napról napra követjük a hivatalos szervek által kiadott tájékoztatásokat, hogy naprakészek legyünk a koronavírust érintő információk kapcsán. Olvashattátok fórumainkon, március 16-tól, bizonytalan időre az UTE is bezárja kapuit.

Az UTE központi titkársága az egyesület napi működését biztosítja, egyedi ügyintézés előre egyeztetett időpontban, előre egyeztetett témákban lehetséges. Egyeztetni lehet: titkarsag@ute.hu, vagy Telefonon: +36 20 9433624 telefonszámon.

Nehéz szívvel, ám habozás nélkül, elsőként hoztuk meg ezeket a döntéseket. Úgy gondoljuk, hogy a vírus megállítása és az egészségünk megőrzése most minden egyébnél fontosabb.

Ám mindazok mellett, hogy mindenki tudja: ez a legésszerűbb és legjobb döntés a saját és mások védelmében, mégis mind emberek vagyunk, akik most kicsit szomorúak és csalódottak. Talán sajnáljátok a kárba veszettnek vélt munkát, a sok-sok befektetett küzdelmet, hiányzik az edzések hangulata és a versenyek izgalma. Megértjük és átérezzük ezt az érzést, ami sokatokban dúl a történések kapcsán.

Tudjuk, sőt tapasztaljuk, hogy sok szempontból nehéz ez az időszak. A szülőkre új feladatot ró a vészhelyzet, a gyerekek és a pedagógusok idáig sosem tapasztalt helyzetbe kerültek egyik napról a másikra. A mindennapi, alapvető rutinokat kell újragondolnunk és átszerveznünk és ez alól most sem a legapróbb lila-fehér mezes ovisunk, sem az Olimpiára készülő élsportolónk nem lehet kivétel.

Ki-ki a maga szintjén, szülei vagy edzői segítségével a kényszerpihenő ideje alatt maradjon a saját szintjének megfelelő formában, ám szeretnénk mindenkit arra is bíztatni, hogy ragadjuk meg az alkalmat és egy picit gondolkozzunk el a hírek zaja mellett azon, hogy mi az, ami igazán hajt bennünket, mi az, ami igazán fontos nekünk a sportban, az életünkben? Ebben a ránk szakadó bizonytalanságban talán picit könnyebb meglátni azokat az értékeket, amelyek mellett olyan könnyen elsiklunk, talán épp a napi edzésünkre rohanva.

Úgy érezzük, hogy mi, az Újpesti Torna Egylet sportolói, edzői, dolgozói, vezetői mind egy nagy család tagjai vagyunk. Egy szívvel örülünk egymás sikereinek és most egy szívvel tartjuk egymásban a lelket, mert tudjuk, hogy előbb-utóbb lecseng ez a nehéz időszak, és akkor újra benépesítjük a sportpályáinkat, meghódítjuk a versenyek dobogóit és újult erővel zengnek majd szurkolóink: HAJRÁ LILÁK!

Bízunk bennetek, hogy azt az elszántságot és akaraterőt, amit már annyiszor megmutattatok a pályákon, most a vírus elleni küzdelemben hasznosítjátok. Mutassunk példát környezetünknek, hogy a szabályok betartásával csodás sikereket tudunk elérni - pályán belül és kívül is!

Kérjük figyeljétek oldalainkat, hogy a változásokról, a szükség szerinti intézkedésekről a leggyorsabban értesülhessetek!

ÉPSÉG,

ERŐ,

EGYETÉRTÉS! 

HAJRÁ LILÁK!