Folytatódnak a felújításokDátum: 2016-07-12

A Megyeri úti, Szilágyi úti felújítások után a sport termeink berendezését is megkezdtük, és folytatjuk!


Alig néhány hete számoltunk be arról, hogy átadtuk a Megyeri úton a nagy műfüves futball pályát, valamint arról, hogy a Szilágyi úton a szertorna csarnok felújítása miként zajlik, most a küzdősport szakosztályaink gazdagodtak új felszerelésekkel.

 

 Új bordásfalak, új erősítő eszközök, gumikötelek, ugrálókötelek, medicinlabdák, és ütő és rúgó zsákok, ütő és rúgó pajzsok a Székely Budo-Sport Kft-vel http://www.budopest.hu/ együttműködve jutottak el az UTE küzdősporttermébe.

 Az UTE karate és a Székely Budo-Sport közötti együttműködésnek ez már egy új állomása, hiszen korábban versenyzőnk Tadissi Yves Martial, az együtt gondolkodásnak köszönhetően lett a Hayashi sportszergyártó cég reklámarca.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak akik az edzőtermünk berendezésében, szépítésében, szakmai műhellyé tevésében részt vettek, az eredményeinkkel szeretnénk meghálálni mindenkinek a segítséget.

A felújítások azonban itt nem fejeződtek be, számos programunk fut különböző fázisokban melyről természetesen beszámolunk az érdeklődőknek.

HAJRÁ LILÁK!