KARATÉZZ VELÜNK!Dátum: 2020-09-24

Válassz minket, ha a legjobbakkal szeretnél edzeni a legjobb csapatban!


Tisztelt érdeklődők!

Az UTE szakosztályaiban továbbra is azt tekintjük elsődleges feladatunknak, hogy sportolóink és azok családjai, sportszakembereink és munkatársaink egészségét és életét megvédjük. A célok elérése érdekében az edzések megtartását csak úgy tesszük lehetővé, ha maradéktalanul biztosíthatóak az egészséges munkavégzés feltételei, az egészséges edzés feltételei.

 A közegészségügyi és járványhelyzetre tekintettel az UTE karate szakosztály megvizsgálva az edzések, tanfolyamok tartásának feltételeit, az alábbi döntéseket hozza.

-          A sportedzéseken, tanfolyamokon való részvétel önkéntes, mindenki maga dönti el a járványhelyzet alatt, hogy be kíván-e kapcsolódni a szakosztályi edzésekbe, vagy sem.

-          Az edzésekbe időközben is bármikor be lehet csatlakozni, illetve bármikor szüneteltetni lehet. Kérjük azonban, hogy a bekapcsolódási szándékot, és a szüneteltetést is előzetesen jelezzék az illetékes edzőnek.

-          Amennyiben valaki úgy dönt, hogy az edzésekbe, tanfolyamokba be kíván kapcsolódni, egy nyilatkozatot kell eljuttatni az edzőn keresztül a szakosztályvezetőnek, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • nyilatkozat, hogy önként vesz részt az edzésen (kiskorú esetén szülői nyilatkozat)
  • nyilatkozat, hogy a sportoló láztalan, és közvetlen környezetében az elmúlt 14 napban lázas megbetegedés nem volt, az alábbi tünetek egyikét sem észlelte magán és közvetlen környezetén (láz, nehézlégzés, hidegrázás, köhögés, légszomj, hasmenés, íz vagy szaglásérzék változása, fejfájás, szokatlan gyengeség)
  • nyilatkozat, hogy szükség szerint aláveti magát edzés előtt a testhőmérséklet megmérésének.
  • nyilatkozat arról, hogy amennyiben a tünetek bármelyikét magán és közvetlen környezetén észleli, haladéktalanul tájékoztatja az edzőjét, és az edzéslátogatást azonnal felfüggeszti.

-          A nyilatkozat megtétele munkatársaink, edzőink részére is kötelező.

-          A sportolót a későbbiek folyamán semmilyen hátrány nem érheti azért, mert úgy döntött, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben nem kíván részt venni az edzéseken.

Az UTE létesítményeit a járványra tekintettel fokozott gyakorisággal takarítja, és fertőtleníti. 

Kérjük továbbá azt is, hogy a közös helyiségeket, öltözőket csak a legszükségesebb mértékben, szájmaszkban használják, az edzések előtti és utáni kézmosásra fokozottan ügyeljenek. Az UTE a kézmosáshoz szükséges szereket folyamatosan biztosítja.

Az UTE karate fenntartja magának a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében bármikor újra bezárja létesítményeit, felfüggessze edzéseit, tanfolyamait.

A tájékoztatóban leírt szabályok visszavonásig érvényesek.

(Nyilatkozatmintát készített az Újpesti Torna Egylet, melyet edzőink készséggel rendelkezésre bocsátanak)

2020. augusztus 31.

#vigyázzunkegymásra

„ÉPSÉG, ERŐ, EGYETÉRTÉS”

adatok

Karatézz velünk 2020-2

MERT KELL EGY CSAPAT!

#hajrálilák #utekarate #bajnokokklubja