Újjá alakult szakosztállyal bővült az UTE családDátum: 2014-02-03

UTE Karate Újpesten és az Észak-pesti régióban. Sportos Újpest, Hajrá Újpest!


Bemutatkozás:
 
A KAISEI Karate Sportegyesület 2004 szeptemberében alakult. Budapesten. A 14. kerület négy iskolájában, a 15. kerület két iskolájában és a 16. kerület egy iskolájában működik. Az egyesületnek jelenleg 150 aktív tagja van és ez a szám évről évre növekszik.
 
A KAISEI versenyzői csapata fiatal kora ellenére az ország legeredményesebbjei közé tartozik. Közülük legtöbben magyar bajnokok vagy a Magyar Bajnokság helyezettjei. Komoly nemzetközi eredménylistájuk is van. Legnagyobb eredményük a WKF Balkán Bajnokság, az SKIF Európa-bajnokság és a WFF Világbajnokság aranyérme. A klub alapítói: Cheritah Laura és Hecker Balázs.
 
Az alapító tagok a még eredményesebb működést szem előtt tartva nyitottan keresték az új lehetőségeket és jutottak Újpestre Dr. Tahon Róbert jegyzőhöz. Így kezdődött az együttműködés Újpesti és a KAISEI SE között, így alakult meg az UTE Karate szakosztálya, és amelynek eredményeként az újpesti iskolákban is elkezdődhetett a karate oktatása.
 
 
Szakedzőink:
 
CHERITAH LAURA
Laura 1989-ben, 2 éves judo alapképzés után kezdett karatézni. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett biológus szakon és középfokú edzői diplomát szerzett a Magyar Testnevelési Egyetemen. 12 éven keresztül a Magyar Fudoka...n Karate Szövetség válogatott versenyzője volt. Stílus Európa Bajnokságon ezüst és bronzérmet szerzett. Szíriai tartózkodása során a helyi Nemzeti Válogatottba is beválogatták. 2012-ben szerezte meg jelenlegi 4. dan fokozatát.

HECKER BALÁZS
Balázs 1978-ban, 12 évesen kezdett karatézni. A mai napig Magyarország egyik legsikeresebb versenyzőjeként tartják számon: több mint 30 országos bajnoki címe, Európa Bajnoki és Világkupa bronzérme és számtalan nemzetközi helyezése van. A Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett testnevelői majd szakedzői diplomát. A Rendőrtiszti Főiskola önvédelmi oktatója volt. A Magyar Kadet válogatott edzője volt 5 éven keresztül. 2012-ben szerezte meg 5. dan fokozatát.
 
 
Edzéseink:
 
IV. kerület, Újpest:
Szűcs Sándor Általános Iskola H-SZ 16.00-17.00.
Bajza József Általános Iskola: K 16.00-17.00

XV. Kerület
Thököly út 77. UTE Kai Sei Dojo. K-CS 16.00-17.00

XVI. Kerület:
Kölcsey Ferenc Általános Iskola H-SZ 17.00-18.00
 
 
Téged is várunk tisztelettel:
 
OSS